Cirkon keramičke navlake

Vratimo prirodan izgled vašeg osmijeha uz cirkon keramičke navlake/krune


Saznajte više
Šta su cirkon keramičke navlake?


Navlake ili krune u stomatologiji predstavljaju tzv. kapice koje zubima vraćaju prirodni oblik, boju, čvrstoću i veličinu.

 

Navlake se trajno cementiraju na zub, a koriste se u slučajevima kada nedostaje previše zubnog tkiva koje bi se trebalo nadomjestiti.

 

Za razliku od metalo-keramičkih rješenja, cirkonska podloga propušta točno određenu količinu svjetlosti te se zadržava prirodna bjelina i estetika zuba. S obzirom na to da cirkon navlaka u svojoj konstrukciji ne sadrži metal rub zubnog mesa neće se obojiti kao što je slučaj kod metal keramičkih navlaka.

Prednosti cirkon keramičkih navlaka

 

  1. Visoka estetska vrijednost
  2. Desni se lakše prilagođavaju rubu cirkon keramičke navlake
  3. Minimalno brušenje prirodnog zuba
  4. Lakše postizanje uvijek željene transparencije na zubnoj površini

Cirkon keramičke krune i na implantima


U estetskoj regiji se uvijek odlučujemo za izradu cirkon keramičkih kruna kako na prirodnim zubima tako i na zubnom implantu koji nadoknađuje izgubljeni zub.


Obratite nam se s povjerenjem!


Vrijeme potrebno da se izradi jedna cirkon keramika navlaka je od 5-7 dana.

 

Od momenta uzimanja otiska do definitivnog završetka cirkon keramičke krunice, neophodna je timska saradnja koja je ključ uspeha u izradi ovako kompleksnih estetskih i funkcionalnih radova.

 

Zakažite pregled

Slobodno nam se obratite za sva pitanja o zubnim navlakama. Putem sljedećeg formulara možete zakazati termin vaše posjete našoj ordinaciji.